Aankomend Technisch Inkoper / Sr. Administratief medewerker (Omgeving, Rotterdam) +/-6 maanden met mogelijkheid tot doorgroeien.

Opdrachtgeversprofiel

Onze opdrachtgever loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn zij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Functieprofiel

Onze opdrachtgever is op zoek naar een dame / heer ter ondersteuning van hoofd inkoop en haar  3 collega’s. Het gaat in principe om een tijdelijke functie voor 6 maanden. Voor een startende HBO’er is ervaring minder van belang, in dat geval zullen zij kijken naar een loopbaantraject met uitzicht op een functie als bijvoorbeeld inkoper.

Omschrijving werkzaamheden:

 • Rapporteren van gegevens vanuit database, inclusief analyse van die gegevens. Bijvoorbeeld uitzoeken van verschillen of herkomst, groeperen of totaliseren van data.
 • Zowel in-als extern uitsturen, opvolgen en coördineren van gestandaardiseerde documenten, zoals leveranciersbeoordelingen, raamovereenkomsten, formulieren e.d.
 • 1e vraagbaak voor uiteenlopende vragen van collega’s buiten inkoop.
 • Organiseren van meetings, bijwonen van overleggen incl. actiepunten
 • Opstellen en beheren van leverancierslijsten
 • Je ondersteunt diverse inkopers en voert daardoor een breed scala aan werkzaamheden uit.  Waar je voor de ene collega een meer analytische en kort cyclische rol hebt, ben je voor een ander een waardevolle ondersteuning met eigen taken binnen meer langdurige projecten.

Functie eisen

 • Proactieve dame of heer met enige ervaring in een administratieve kantoorfunctie.
 • Een spin in het web, zoekt graag dingen uit, kan zelfstandig werken en schuwt niet om (telefonisch) contact te hebben met collega’s en leveranciers.
 • Een kei in Excel een ook bekend met de overige office-pakketten.
 • Signaleert verbeteringen en is in staat deze te benoemen en indien mogelijk door te voeren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Techtics United is onderdeel van de InAxtion groep. Een technische Uitzendgroep die al jaar en dag bekend is binnen de technische bemiddelingswereld. Dit betekent dat wij als jonge en frisse organisatie toch zekerheid kunnen bieden aan onze kandidaten en medewerkers. Ook zijn we aangesloten bij de NBBU (cao) wat mede betekent dat we alle benodigde certificaten hebben waaruit blijkt dat we aan alle eisen voldoen om te bemiddelen.

Samenwerking, duidelijkheid en afspraken nakomen zijn voor ons de key woorden die we hanteren in onze persoonlijke begeleiding. We hebben de financiële mogelijkheden om je verder te helpen in je carrière door verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden te bieden.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers die overgenomen willen worden door onze opdrachtgevers minimaal een jaar contract en een salaris volgens het loonverhoudingsvoorschrift, wat inhoudt dat je collega bij dezelfde opdrachtgever in dezelfde salarisschaal zit als jij.

Binnen de bedrijven groep hebben wij ook nog twee ondersteunende B.V.’s. Ten eerste een eigen wagenpark en ten tweede een afdeling die volledig gericht is op huisvestiging waar gebruik gemaakt van mag worden.

Onze zelfstandige professionals bieden wij betalingszekerheid en een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Als bovenstaande je goed in de oren klinkt dan zouden we graag in contact komen. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer of email adres.

Tel: +31 (0)10 204 17 70

Email: jobs@techticsunited.com