Senior Calculator / Engineer Regio’s Breda, Eindhoven, Maastricht

 Wil jij graag samenwerken met de verschillende disciplines E, W en M&R? Lees dan verder, want wij zoeken een calculator/engineer werktuigkunde HVAC.

Als Calculator Engineer denk je vanaf het allereerste moment in een tenderfase, mee over installatieoplossingen voor de klanten van onze opdrachtgever in verschillende branches. Deze klanten zijn actief in onder andere de  zorg, onderwijs, bankwezen, clean rooms en laboratoria. Je bent een ervaren specialist in werktuigkundige installaties en bekijkt deze altijd vanuit een integrale benadering (W, E, M&R, B). Alle kennis die nodig is voor het ontwerp van nieuwe installaties of voorstellen om bestaande installaties te verbeteren zijn centraal ingeregeld wat de snelheid van handelen makkelijk maakt.

De projecten hebben een totaalomvang tot circa 5 miljoen euro, waardoor je altijd meerdere calculatiewerken tegelijk onderhanden hebt. Elke 3-6 weken komt er wel een nieuw project binnen. Soms werkt je vanuit een bestek, soms op basis van een eigen opname. Je maakt een duurzaam ontwerp, waarbij je ook een raming op basis van kengetallen maakt of een volledige calculatie doorrekent over een langere periode. Je weet met een integrale aanbieding, in de vorm van ontwerp & calculatie, opdrachtgevers op een positieve wijze te verrassen.

 

Wat zijn de functie eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bijv. opleiding HIT, MIT met aanvullende TVVL;
 • Je brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met je mee;
 • Je beschikt over senioriteit;
 • Organiseren, planmatig werken, en structuur zijn voor jou vanzelfsprekend;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Coaching en begeleiding van jonge aanstormende talenten behoort tevens tot je werkpakket.

 

Waarom kiezen voor Techtics United:

Wij zijn Techtics United een frisse, betrouwbare club en onderdeel van de InAxtion Uitzendgroep B.V.
De groep heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitzenden van uitvoerend technisch personeel in de E&I en WTB. InAxtion heeft een hechte samenwerking met de meeste toonaangevende bedrijven in de installatie, industrie, schepen, infra en de energie branche binnen de Benelux.

De wens van een groot aantal van deze klanten om ook hogere functies te voorzien gaan we middels Techtics United vervullen, het blijft tenslotte een andere discipline. Interesse?


Wij bieden jou:

 • Een bij de functie passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring tussen €3500,- en €5500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken voor grote opdrachtgevers (utiliteit) in zeer uiteenlopende branches;
 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een gemotiveerd team met vakbekwame en enthousiaste medewerkers.

 

Direct solliciteren:

De wens van een groot aantal van deze klanten om ook hogere functies te voorzien gaan we middels Techtics United vervullen, het blijft tenslotte een andere discipline. Interesse?

Stuur je CV naar jobs@techticsunited.com