Werkvoorbereider / Calculator Beton (Omgeving, Drechtsteden)

Opdrachtgeversprofiel

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het leveren en aanbrengen van kunststof vloer- en wandcoating systemen in diverse industrieën en is onderdeel van een groep bedrijven. Als specialist in industrievloeren, bedrijfsvloeren & vloer renovatie heeft onze opdrachtgever in de afgelopen jaren een belangrijke positie in de kunststofverwerkende markt weten te veroveren.

Door een vooruitstrevend beleid en sterke groei zijn zij op zoek naar een gedreven collega.

Functieprofiel

Na een uitvoerige training zal je over de onderstaande verantwoordelijkheden gaan beschikken:

  • Calculeren van nieuwe projecten
  • Projecten invoeren in CRM systeem
  • Werkvoorbereiding voorafgaand aan de installatie. ondersteuning leveren aan inkoop materialen en transport
  • Algehele administratieve ondersteuning aan verkoop en uitvoering.
  • Planning, budgetbewaking en voorbereiden afwikkeling meer- en minder werk.

Vaardigheden:

Je hebt geen 9-5 mentaliteit en ben je bereid te reizen door de BeNeLux. Heb je kennis van veiligheid op werkplekken (VCA is een pre), ben je in het bezit van een rijbewijs en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Onze opdrachtgever zoekt mensen met een “hands-on” mentaliteit die ervaring heeft in soortgelijke functie met een afgeronde MBO-opleiding.

Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

Techtics United is onderdeel van de InAxtion groep. Een technische Uitzendgroep die al jaar en dag bekend is binnen de technische bemiddelingswereld. Dit betekent dat wij als jonge en frisse organisatie toch zekerheid kunnen bieden aan onze kandidaten en medewerkers. Ook zijn we aangesloten bij de NBBU (cao) wat mede betekent dat we alle benodigde certificaten hebben waaruit blijkt dat we aan alle eisen voldoen om te bemiddelen.

Samenwerking, duidelijkheid en afspraken nakomen zijn voor ons de key woorden die we hanteren in onze persoonlijke begeleiding. We hebben de financiële mogelijkheden om je verder te helpen in je carrière door verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden te bieden.

Daarnaast bieden wij onze medewerkers die overgenomen willen worden door onze opdrachtgevers minimaal een jaar contract en een salaris volgens het loonverhoudingsvoorschrift, wat inhoudt dat je collega bij dezelfde opdrachtgever in dezelfde salarisschaal zit als jij.

Binnen de bedrijven groep hebben wij ook nog twee ondersteunende B.V.’s. Ten eerste een eigen wagenpark en ten tweede een afdeling die volledig gericht is op huisvestiging waar gebruik gemaakt van mag worden.

Onze zelfstandige professionals bieden wij betalingszekerheid en een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Als bovenstaande je goed in de oren klinkt dan zouden we graag in contact komen. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer of email adres.

Tel: +31 (0)10 204 17 70

Email: jobs@techticsunited.com