Werkvoorbereider Energie Breda, Eindhoven, Utrecht

Heb jij ervaring als Werkvoorbereider in de Elektrotechniek bij voorkeur midden- en hoogspanning? Ben je graag de spil in het web in innovatieve en duurzame projecten? Dan ben jij de Werkvoorbereider wij zoeken voor onze opdrachtgever!

 

Jij bent degene die het overzicht bewaart en informatie gaat halen bij je collega’s indien er een puzzelstukje ontbreekt. Als werkvoorbereider verzorg je intern advies met betrekking tot het project. Er wordt van jou verwacht dat je tekeningen kan lezen van verschillende disciplines en weet inkooptrajecten te begeleiden van het opstellen van de aanvraag tot aan het contract. Jij bent verantwoordelijk voor een kwalitatief ijzersterke voorbereiding van ieder project en biedt ondersteuning aan het projectteam tijdens dagelijkse gang van zaken. Als aanspreekpunt op zowel het kantoor als op de bouwlocatie onderhoudt je contact met leveranciers en collega’s en coördineert werkzaamheden, bestellingen en administratie. Een correcte registratie en archivering is erg belangrijk en jij waarborgt deze.

 

Wat zijn de functie eisen:
– Je hebt een afgeronde MBO 4 diploma Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bezig vakgerichte kennis;
– Kennis van system engineering, design en construct;
– Kennis van aannemerij, elektrotechniek en energiemarkt;
– Ruime ervaring inzake RAW / UAW en/of UAV-GC bestekken;
– Aantoonbare ervaring met resultaatverantwoordelijkheid;
– Ervaring met infrastructureel werk of midden- en hoogspanning is een pré;
– Goede communicatieve vaardigheden en een projectvriendelijke houding;
– Kennis van de diverse systemen waar het projectteam mee werkt, denk hierbij aan Microsoft Office, Microsoft Teams, Microsoft SharePoint, GappLess, Relatics, etc.

 

Waarom kiezen voor Techtics United:

Wij zijn Techtics United een frisse, betrouwbare club en onderdeel van de InAxtion Uitzendgroep B.V.
De groep heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitzenden van uitvoerend technisch personeel in de E&I en WTB. InAxtion heeft een hechte samenwerking met de meeste toonaangevende bedrijven in de installatie, industrie, schepen, infra en de energie branche binnen de Benelux.

De wens van een groot aantal van deze klanten om ook hogere functies te voorzien gaan we middels Techtics United vervullen, het blijft tenslotte een andere discipline. Interesse?


Wij bieden jou:

– Werken bij een grote, bekende organisatie met ruim 250 loyale vakmannen-vrouwen in dienst;
– Stabiele functie;
– Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
– Salaris passend bij de functie, afhankelijk van kennis en ervaring tussen €2500,- en €4000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
– Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Direct solliciteren:

De wens van een groot aantal van deze klanten om ook hogere functies te voorzien gaan we middels Techtics United vervullen, het blijft tenslotte een andere discipline. Interesse?

Stuur je CV naar jobs@techticsunited.com